Dani kruha u Dječjem vrtiću Suhopolje

18. listopada 2022. godine u Dječjem vrtiću Suhopolje održalo se svečano obilježavanje Dana kruha i Dana zahvalnosti za plodove zemlje. To prigodom, vlč. Ljubo Krmar je blagoslovio krušne proizvode koje su potom djeca i njihovi roditelji blagovali.

Svečanost su svojim dolaskom uveličali predsjednik Općinskog vijeća općine Suhopolje gosp. Marijan Brlek, predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Suhopolje gđa. Zlata Rončević te im se kasnije pridružio i povjerenik Vlade Republike Hrvatske gosp. Goran Doležal.

Djeca su, zajedno sa svojim roditeljima, ispekla razne slatke i slane delicije i s ponosom su svoje umijeće predstavili svojim odgojiteljicama i svojim prijateljima. Vladala je blagdanska atmosfera, djeca su pjevala prigodne pjesmice i recitirala recitacije, a nakon dobivenog pljeska od dragih nam gostiju i od roditelja, njihova sreća bila je neizmjerna!

Proslava Dana kruha je dugogodišnja tradicija u našem vrtiću, a vesele joj se i roditelji i djeca i bake i djedovi, kao i sve odgojiteljice i ostali djelatnici vrtića. Nadamo se da ćemo zauvijek moći njegovati ovu predivnu tradiciju uz svesrdnu pomoć roditelja „naše“ djece, kao i uz podršku našeg Osnivača, općine Suhopolje.

ravnateljica i odgojiteljice Dječjeg vrtića Suhopolje