Majčin dan u vrtiću Suhopolje

15. svibnja 2023. godine u popodnevnim satima u Dječjem vrtiću Suhopolje održana je igraonica povodom Majčinog dana kojoj su prisustvovala majke i njihova djeca, polaznici Dječjeg vrtića Suhopolje. Isto kao i Dan očeva, ovo je naša tradicija i nešto u čemu uživaju svi sudionici.

Majke su vrlo rado prihvatile naš poziv na druženje koje smo započeli zajedničkom priredbom u holu vrtića. Nakon toga, djeca su sa svojim majkama otišli u svoje sobe dnevnog boravka te darivali majke vlastoručno oslikanim platnenim torbama za kupovinu i čestitkama koje su sami izradili.

Zatim su provodili pripremljene igre i aktivnosti. Bilo je očaravajuće promatrati izraze na dječjim licima, tu čistu nepatvorenu radost što su njihove majke tu, sa njima, u njihovom vrtiću i igraju se s njima.

Zbog prestanka padalina uspjeli smo dio druženja prenijeti i u dvorište vrtića, gdje su djeca majkama pokazivali svoju spretnost penjući se po spravama. Iz svakog kutka dvorišta odjekivalo je: „Vidi me mama!“

Našem druženju također je prisustvovao Općinski načelnik Općine Suhopolje gosp. Goran Doležal te predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Suhopolje“ gđa. Zlata Rončević.
Sve majke su po odlasku izrazile svoje zadovoljstvo doživljenim, a nama, djelatnicama ovog vrtića, zadovoljstvo roditelja je najveća nagrada za naš trud.

Ravnateljica i odgojiteljice Dječjeg vrtića Suhopolje