Proslava godišnjice otvorenja Dječjeg vrtića „Suhopolje“

19. svibnja 2023. godine u Dječjem vrtiću „Suhopolje“ proslavila se godišnjica useljenja u novu zgradu vrtića. Tom prigodom, u dogovoru s općinskim načelnikom Općine Suhopolje, djelatnice Dječjeg vrtića „Suhopolje“ uredile su prostor dvorane prigodnim rođendanskim ukrasima, a odgojiteljice starije odgojne skupine „Kikići“ pripremile su kratku priredbu za uzvanike i roditelje.

Ravnateljica Dječjeg vrtića „Suhopolje“ Valeria Toth pozdravila je prisutne: općinskog načelnika Općine Suhopolje Gorana Doležala, vlč. Ljubu Krmara, predsjednicu Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Suhopolje“ Zlatu Rončević, roditelje, djecu, djelatnike Općine Suhopolje te odgojiteljice i ostale djelatnice Dječjeg vrtića „Suhopolje“.

U svom obraćanju prisutnima, istaknula je zadovoljstvo što je duh zajedništva i radosti koji je obitavao u „starom“ vrtiću uspješno prenesen i u „novi“ vrtić.

Zahvalila je svima na uspješnoj suradnji, razumijevanju i iskazanoj podršci u radu od strane osnivača i roditelja.

Načelnik Općine Suhopolje Goran Doležal u svojem obraćanju prisutnima izrazio je svoje slaganje sa ravnateljičnim riječima. Također je najavio buduće projekte u vezi vrtića te istaknuo kako će se od rujna 2023. godine oformiti još jedna jaslička skupina djece, čime će se zadovoljiti potrebe roditelja djece jasličke dobi na području Općine Suhopolje. Zahvalio je svima na dolasku, a djelatnicima vrtića poželio sreću u daljnjem radu.

Nakon toga, ovu svečanost uveličali su „Kikići“ svojim gromoglasnim pjevanjem i recitiranjem, što je izmamilo veliki pljesak i osmijeh na svačije lice.

Odgojiteljice i ravnateljica Dječjeg vrtića „Suhopolje“