Dani kruha u Dječjem vrtiću Suhopolje

18. listopada 2023. godine u Dječjem vrtiću Suhopolje održalo se svečano obilježavanje Dana kruha i Dana zahvalnosti za plodove zemlje.

Svečanost smo održali u sportskoj dvorani našeg vrtića. Ravnateljica Valeria Toth pozdravila je djecu, roditelje i uzvanike te su potom djeca srednje i starijih odgojnih skupina održala kratku priredbu.

Vlč. Ljubo Krmar blagoslovio je krušne proizvode koje su potom djeca i njihovi roditelji blagovali. Svečanost su svojim dolaskom uveličali općinski načelnik Općine Suhopolje gosp. Goran Doležal, predsjednik Općinskog vijeća Općine Suhopolje gosp. Marijan Brlek te predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Suhopolje gđa. Zlata Rončević.

Djeca su, zajedno sa svojim roditeljima, a i s pokojom bakom, ispekli razne krušne proizvode, slatke, slane, dizane, sa lisnatim tijestom, sa vučenim tijestom, punjene, prazne, čokoladne, orašaste, integralne, kukuruzne, sa sjemenkama, sa salamom, sa sirom, sa marmeladom,… Bili su vrlo uzbuđeni što mogu počastiti svoje prijatelje i odgojiteljice i što se mogu pohvaliti maštovitošću ukrašavanja u kojemu su im pomogle mame i bake.

Ova tradicija se u našem vrtiću održava već dugi niz godina, svi roditelji ju podržavaju i rado u njoj sudjeluju.

Nama, djelatnicama vrtića, izuzetno je zadovoljstvo što je naš trud i rad prepoznat u našoj užoj i široj zajednici, a to je vidljivo po brojnosti prisutnih roditelja i uzvanika te im sveg srca zahvaljujemo na suradnji!

ravnateljica i odgojiteljice Dječjeg vrtića Suhopolje