BOŽIĆNA PRIREDBA U DJEČJEM VRTIĆU „SUHOPOLJE“

18. prosinca 2023. godine Dječji vrtić „Suhopolje“ održao je božićnu priredbu u Hrvatskom domu. Priredbu su izvodila djeca starijih odgojnih skupina „Limači“ i „Leptirići“, a prisustvovali su joj brojni gledatelji, gotovo sva djeca koja pohađaju vrtić došla su sa svojim roditeljima gledati svoje prijatelje te im pljeskati.

Ravnateljica Valeria Toth pozdravila je nazočne uzvanike, djecu i roditelje te najavila tijek programa. Djeca su svoje recitacije i pjesmice izvrsno naučila, nisu imali tremu od nastupa, dapače, svako dijete je bilo presretno što je dobilo priliku nastupati i pokazati svima što je naučilo u vrtiću.

Priredbu su uveličali svojim dolaskom Općinski načelnik Općine Suhopolje Goran Doležal, predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Suhopolje“ Suhopolje Zlata Rončević te vlč. Ljubo Krmar.

Nakon što su djeca završila sa svojim nastupom, pozvani su svi koji to žele da im se pridruže na pozornici u pjevanju svima dobro znane pjesmice „Zvončići“, što je iznenađujuće puno djece prihvatilo. Hrvatski dom se orio od pjesme i veselja te gromoglasnog pljeska gledatelja.

ravnateljica i odgojiteljice Dječjeg vrtića „Suhopolje“