U Zečićima je završio tjedan u kojem smo se maskirali i slavili ljubav

U Zečićima je završio tjedan u kojem smo se maskirali i slavili ljubav. Fašnički utorak bio je ispunjen pjesmom, plesom i uživanjem u likovima u koje smo se prerušili a sladili smo se ukusnim krafnama.

Mi smo još maleni i ne znamo pisati pisma ali volimo ljubav, pažnju i darivanje pa je Valentinovo bio važan dan za nas. Umjesto pisma marljivo smo pripremali uradak koji ćemo podijeliti sa svojim prijateljima. Od slanog tijesta modelirali smo srca, bojili ih, ukrašavali šljokicama i ostavili otisak svojih dlanova. Zapakirali smo ih u paketiće i na Valentinovo sve stavili u „Ljubavnu kutiju“. Djeca su nasumice birala paketić s otiskom i inicijalima svog prijatelja iz kutije. Počastili smo se slatkišima u obliku srca, izjavili jedni drugima ljubav i podijelili zagrljaj.

Izrađivali smo i srca koja krase naš pano tehnikom tempere umačući pompon u temperu držeći ga kvačicom i bojali preko izrezanog papira, a fotografije koje smo izradili smjestili smo u srca na našem ulazu da nas podsjećaju da je ljubav najbitnija i uvijek sve pobjeđuje.

Odgojiteljice Ružica i Mirela