Završna priredba predškolaraca

SONY DSC

28. svibnja 2024. godine u dvorani Hrvatskog doma Općine Suhopolje održana je svečana završna priredba predškolaca, djece koja su pohađala odgojnu skupinu „Limači“ i „Leptirići“. Priredbi su prisustvovali roditelji, bake, djedovi i mnogi drugi. Dvorana je bila puna, svako dijete na pozornici imalo je nekoga kome će mahnuti, poslati poljubac i tko će mu pljeskati i biti na njega ponosan!

Djeca su sve prisutne oduševila svojim nastupom. Pjevali su i recitirali iz sveg glasa, zdušno izvodili naučene pokrete, niti jedno dijete nije ustuknulo pred tremom od javnog nastupa. Svi prisutni gromoglasno su im pljeskali, a sa svakim novim pljeskom, raslo je i njihovo samopouzdanje i osmijeh na licima gledatelja.

Ovaj naš svečani događaj uveličali su svojim prisustvom općinski načelnik općine Suhopolje gosp. Goran Doležal, predsjednik Općinskog vijeća općine Suhopolje gosp. Marijan Brlek te Vlč. Ljubo Krmar.

Na kraju svečanosti, uslijedila je podjela diploma “malim maturantima“ i knjige za uspomenu na vrtić „Zelene slikopriče“ poznate dječje spisateljice Željke Horvat Vukelja.
Na kraju, roditelji su dirljivim govorom uspjeli rastužiti i rasplakati odgojiteljice koje su sa njihovom djecom dijelile ove godine odrastanja i sazrijevanja te je rastanak svima teško pao.

Ravnateljica i odgojiteljice Sanja, Ivona, Katarina i Tina